Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Lia Sampai

Cançó d'autor

  • 20
    Mecenas

NOU DISC

Aquí un petit avançament del que serà el tercer disc que s'estima que sortirà a l'octubre de 2023. M'ajudes a tirar endavant? SUBSCRIU-TE!

UN DELTA FRÀGIL

Les terres de l'Ebre: un territori, un espai polític, una parla. Una terra banyada, rica i fèrtil, diversa en vida, gust i paraula. Sovint silenciada, encara oblidada, massa temps perduda. 
Per Lia Sampai les terres de l'Ebre són llar i refugi, bressol de cançons que ens reviuen el paissatge de la seua infantesa i joventut. Un Delta que és per ella font d'inspiració, espai de trobada i reconnexió amb les arrels, la tradició i la veu pròpia. Una veu ebrenca, un parlar del sud que ara es vol fer escoltar amb aquest tercer treball per reivindicar i celebrar aquest tresor del país nostre. El proper àlbum de Lia Sampai acompanyada d'Adrià Pagès ens parla de les terres de l'Ebre en la seva totalitat: des de la seua bellesa natural al seu abandó social i polític, tot passant per les vivències pròpies de la cantautora, llavor de les seues cançons.