Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Lia Sampai

Cançó d'autor

  • 20
    Subscribers

NOU DISC

Aquí un petit avançament del que serà el tercer disc que s'estima que sortirà a l'octubre de 2023. M'ajudes a tirar endavant? SUBSCRIU-TE!

UN DELTA FRÀGIL

Les terres de l'Ebre: un territori, un espai polític, una parla. Una terra banyada, rica i fèrtil, diversa en vida, gust i paraula. Sovint silenciada, encara oblidada, massa temps perduda. 
Per Lia Sampai les terres de l'Ebre són llar i refugi, bressol de cançons que ens reviuen el paissatge de la seua infantesa i joventut. Un Delta que és per ella font d'inspiració, espai de trobada i reconnexió amb les arrels, la tradició i la veu pròpia. Una veu ebrenca, un parlar del sud que ara es vol fer escoltar amb aquest tercer treball per reivindicar i celebrar aquest tresor del país nostre. El proper àlbum de Lia Sampai acompanyada d'Adrià Pagès ens parla de les terres de l'Ebre en la seva totalitat: des de la seua bellesa natural al seu abandó social i polític, tot passant per les vivències pròpies de la cantautora, llavor de les seues cançons.