Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Lia Sampai

Cançó d'autor

  • 20
    Subscribers

Nova cançó (subscriu-te per veure-ho)

This post requires a subscription to Passe VIP.
Passe VIP
Amb aquesta aportació: 

  • M'ajudes a finançar el pròxim treball: sempre tinc cançons que vull portar a gravar a l'estudi, o videoclips, o coses; los catalanes hacen cosas! 
  • Rebràs cada any una nova peça de merxandatge de Lia Sampai (tote bag, llibreta, nou CD... el que sigui que surti de nou, o la peça que et falti!)
  • Invitacions dobles per a TOTS els concerts publicats a l'agenda de Lia Sampai mentre estiguis subscrit (sempre que la disponibilitat de la sala/teatre/auditori ho permeti). Es recomana avisar amb antelació per garantir la reserva. Consulta el web i fes-m'ho saber via mail! Assumpte: Concert a l'aixeta!
  • Tindràs accés als vídeos i/o materials que publicaré trimestralment a l'aixeta (cosa que ningú més pot veure), com ara partitures, vídeos, tutorials, etc. S'accepten sugeriments: què vols saber? Explica-ho al grup de WhatsApp! Automàticament, en subscriure't a aquest nivell, se't desbolquejaran un seguit de vídeos i materials exclusius per tu a l'aixeta. 
  • Tindràs accés a tots els videoclips en primícia, quan encara no són públics (només cal que estiguis ben alerta al grup)
  • Formaràs part del projecte. Automàticament, en fer-te mecenes d'aquest nivell, seràs membre del grup de WhatsApp Lia Sampai, on viuràs de primera mà tot el que passa en el dia dia del projecte i podràs aportar el teu granet de sorra junt amb els altres mecenes (idees, suggeriments, anecdotes, novetats 3/24, etc)

Nota important: Notificaràs via mail, quina peça vols de merxandatge per Nadal i te la faré arribar a casa o bé la passaràs a buscar a un concert, com tu vulguis.
Podràs veure el merxandatge disponible a la galeria de fotos.

Mail: [email protected]. Assumpte: Nadal a l'aixeta! 

Moltes gràcies pel teu suport! i molta música!
20.00 € monthly
Lia Sampai
31 December 2022