Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Lia Sampai

Cançó d'autor

  • 20
    Mecenes

Nova cançó (subscriu-te per veure-ho)

Aquesta publicació requereix subscripció al nivell Passe VIP.
Passe VIP
Amb aquesta aportació: 

  • M'ajudes a finançar el pròxim treball: sempre tinc cançons que vull portar a gravar a l'estudi, o videoclips, o coses; los catalanes hacen cosas! 
  • Rebràs cada any una nova peça de merxandatge de Lia Sampai (tote bag, llibreta, nou CD... el que sigui que surti de nou, o la peça que et falti!)
  • Invitacions dobles per a TOTS els concerts publicats a l'agenda de Lia Sampai mentre estiguis subscrit (sempre que la disponibilitat de la sala/teatre/auditori ho permeti). Es recomana avisar amb antelació per garantir la reserva. Consulta el web i fes-m'ho saber via mail! Assumpte: Concert a l'aixeta!
  • Tindràs accés als vídeos i/o materials que publicaré trimestralment a l'aixeta (cosa que ningú més pot veure), com ara partitures, vídeos, tutorials, etc. S'accepten sugeriments: què vols saber? Explica-ho al grup de WhatsApp! Automàticament, en subscriure't a aquest nivell, se't desbolquejaran un seguit de vídeos i materials exclusius per tu a l'aixeta. 
  • Tindràs accés a tots els videoclips en primícia, quan encara no són públics (només cal que estiguis ben alerta al grup)
  • Formaràs part del projecte. Automàticament, en fer-te mecenes d'aquest nivell, seràs membre del grup de WhatsApp Lia Sampai, on viuràs de primera mà tot el que passa en el dia dia del projecte i podràs aportar el teu granet de sorra junt amb els altres mecenes (idees, suggeriments, anecdotes, novetats 3/24, etc)

Nota important: Notificaràs via mail, quina peça vols de merxandatge per Nadal i te la faré arribar a casa o bé la passaràs a buscar a un concert, com tu vulguis.
Podràs veure el merxandatge disponible a la galeria de fotos.

Mail: [email protected]. Assumpte: Nadal a l'aixeta! 

Moltes gràcies pel teu suport! i molta música!
20,00 € mensuals
Lia Sampai
31 Desembre 2022